İÇERDE 5

    İÇERDE 5
 
      Yürek deli, aşk sınır tanımaz zaten. Yürek ve aşk ikilisini hiçbir süper kahraman alt edemez. Buna inanmayı seçiyorum; hayal kırıklıkları, tuzla buz olmuş ayna kırıkları, ölü kelebek kanatları, sürü sepet gözyaşları, melankoliler, keşkeler, vesaireler, rağmenlere rağmen.
    Bir ara kendimi uçurtma sandığım doğrudur. Sense sımsıkı tutuyordun iplerimi ellerini kanatırcasına. Dağılıp parçalanacağımdan mı, amansız bir rüzgârda savrulup sonsuzluğa karışacağım düşüncesinden mi korkardın bilmem. Belki de sadece uçurtmasını kaybetmek istemeyen ve ilk kez bir uçurtması olan ,içindeki çocuğun hezeyanlarıdır. 
     Oysa birlikte kanat çırpmak isterdim senle,  sonsuz gibi görünen maviliklerin sonunu merak ederek yaşayıp gitmek... Gökyüzünün başka renkleri de varmış, onları arayıp bulmak, hayatı baştan yazmak, rüzgarlarda savrulmaktan korkmamak, zamanı yok saymak... Çünkü ne yaşarsak yaşayalım hep 00:00 seninle zaman. Herşey mümkün o an. Hep bir başlangıç noktası, yeni umutlar üretiyor, yeni yalanlar, yeni saat satma numaraları. 
      Doğru olduğuna inanmak istediğim tek yalandın sen.
                  MELTEM ÖZ- 26.06.2022

Yorumlar

Popüler Yayınlar